TOBB Çanakkale GGK İcra Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcıları Seçimi PDF Yazdır e-Posta

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcıları Seçimi yapıldı.

Çanakkale Ticaret Borsası’nın sekreteryasını yürüttüğü Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi yeni dönemdeki seçimli ilk toplantısı 21 Aralık 2012 tarihinde Çanakkale Ticaret Borsası’nda gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salamon Halyo, burada yaptığı konuşmada, Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesine seçilen Komite Üyelerine yeni dönemde başarılar diledi. Ardından Genç Girişimciler Kurulunun yapacağı çalışmalara Ticaret Borsası olarak büyük önem verdiklerini belirterek, Ticaret Borsası yönetimi olarak kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

alt

Halyo’nun, günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, başkan ve başkan yardımcıları seçimine geçtiler. Çanakkale Ticaret Borsası, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Biga Ticaret Borsası’nda yapılan seçimlerin ardından İl İcra Komitesine seçilen 15 üye, başkan ve başkan yardımcılarını seçti. Yapılan oylama sonucunda TOBB Çanakkale İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı’na İ.Kürşat Tuna, Başkan Yardımcılıklarına ise Fatih Güçlü ve Serkan Gelmez seçildi. Seçim sonrası yeniden Başkanlığa seçilen İ.Kürşat Tuna, öncelikle İl İcra Komitesi üyelerine teşekkürlerini sunarak, sonucun hayırlı olması temennilerinde bulundu. Tuna, girişimcilik kültürünün gençler arasında gelişmesine öncülük edeceklerini ifade ederek, genç girişimciler potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi, daha donanımlı hale getirilmesi,   yol göstermek amacıyla girişimcilik eğitimleri, seminer ve paneller  düzenleme, İl ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunacak sektörlerde girişimde bulunulmasına yardımcı olacak tedbirleri belirleme ve bu sektörlere genç girişimcileri yönlendirme ve teşvik etme icra komitesinin öncelikli görevleri arasında yer almaktadır. Bizde Genç Girişimciler Kurulu olarak görevlerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz dedi. Başkan Tuna’nın ardından söz alan Genel Sekreter Sevcan Elver seçilen Başkan ve Başkan Yardımcılarına öncelikle başarılar diledi. Ardından gençlerin ekonomik alanda daha fazla söz sahibi olması gerektiğini, onların düşüncelerinden ve vizyonlarından yararlanılması gerektiğini vurguladı. Yeni Komite Üyeleri ile birlikte girişimcilerimizin etkinliğini hep birlikte arttıracağız dedi. Ayrıca Ticaret Borsası olarak katılım yapılan yurtdışı fuarlar ve iş bağlantılarından bahseden Elver, bundan sonra yapılacak fuarlarda ve organizasyonlarda hep birlikte olmayı arzu ettiğini bildirdi. Toplantı, kurul üyelerinin bir arada olduğu toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.